In english

Tuotteemme

Olemme tiiviisti mukana sähkö- ja elektroniikkateollisuuden ja teollisuusautomaation eri projekteissa. Toimittajiksemme olemme valinneet alan johtavia valmistajia. Pitkä kokemuksemme ja laaja osaamisemme takaa sen, että osaamme tarjota kustannustehokkaita ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti.

Tuotteemme on jaettu kolmeen liiketoiminta-alueeseen:

Liitostekniikka

Pitkä kokemuksemme liitostekniikan parissa takaa sen, että löydämme ratkaisut lähes kaikkiin liitostarpeisiin. Ohjelmassamme on periaatteessa kaikki sähkö ja elektroniikkateollisuuden liittimet piirikorttiliittimistä, laite ja johtoliittimiin.

Yrityksellämme on pitkä tausta elektroniikan testaamisen parissa. Toimittamamme testineulat ja -kannat edustavat alansa huipputeknologiaa, tämän osoittaa menestyksekäs historia alan kärkivalmistajien kanssa.

Toimitamme erikoiskaapeleita ja johdinsarjoja vaativiin käyttöolosuhteisiin, jossa kysytään hyvää mekaanista kestävyyttä sekä kemiallista vastustuskykyä.

Elektroniikan komponentit

Toimitamme komponentteja laajasti sähkö ja -elektroniikkateollisuudelle. Lähtökohtaisesti olemme valinneet kumppaneiksemme ainoastaan laadukkaita ja luotettavia toimittajia. Logistiikka on taitolajimme, jossa meillä on pitkät perinteet. Tästä osoituksena pitkät ja toimivat asiakassuhteet.

Automaation komponentit

Toimimme vahvasti teollisuusautomaation parissa. Maahantuomiamme teholähteitä käytetään mm ohjausjärjestelmissä, sekä erilaisissa tietoliikenne- ja ajoneuvosovelluksissa. Toimitamme myös lämmittimiä ja tuulettimia lämpötilan hallinnan sovelluksiin. Koteloitamme sovelletaan mittalaitteissa sekä sairaala- ja puolustuselektroniikan laitteissa.

Ohjelmassamme on myös laaja valikoima komponentteja, esim. painikkeita, kytkimiä, releitä ja logiikoita laiterakennuksen tarpeisiin.

Maahantuomiamme antureita ja ohjaimia sovelletaan maa- ja metsätalouskoneissa ja näiden mittalaitteissa.

Edustamamme virtamuuntimet ovat alansa huippua. Näitä sovelletaan mm. teollisuuselektroniikan sovelluksissa.